Радиочестотен лифтинг
Радиочестотният лифтинг е процедура, която стяга кожата на лицето, шията и деколтето, за да я направи по-мека и младежка. Процедурата увеличава производството на колаген и намалява бръчките.

Ефектът се дължи на контролирано загряване чрез специфични радиочестотни вълни на дълбоките слоеве на кожата до температура около 40-42 °С. Поддържането на температурата за няколко минути води до съкращаване на старите колагенови и еластинови влакна и стимулиране на клетките да образуват нови такива. Така се активират собствените възможности на кожата да се обновява, което осигурява по естествен начин желаните резултати: заличаване на фините бръчки, видимо стягане на кожата и цялостно освежен външен вид.

Друго предимство на процедурата е, че покачването на температурата в кожата засилва микроциркулацията. Това от своя страна води до подобрено хранене на клетките чрез кръвта и дрениране на застой на течности в тъканите. Най-силно този ефект се забелязва в зоната около очите, където се редуцира подпухналостта, тъмните кръгове изсветляват и кожата е подхранена.

По време на процедурата ще усетите прецизно контролирано затопляне дълбоко в тъканите, което се адаптира бързо към поносимостта на клиента и не предизвиква дискомфорт. Обработването на една зона трае между 10-15 минути.
В зависимост от броя на зоните, които се третират, терапията продължава 20-60 минути.
КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ?
Веднага след терапията в зависимост от индивидуалната реакция на кожата, се наблюдава по-слабо или по-силно зачервяване, което преминава до 1-2 часа. Няколко дни след процедурата може да се наблюдава повишена чувствителност на кожата към козметични продукти.
КАКВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ЧЕСТОТА И КОГА НАСТЪПВА ЕФЕКТЪТ?

Оптимален ефект от терапията се наблюдава при планираното провеждане на серия от 4-6 процедури през 7-10 дни. Образуването на колаген е бавен процес, поради което резултатите от терапията могат да се видят между седмица и 1-2 месеца след нея.
КОГА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРОЦЕДУРАТА?
  • При бременни или кърмещи жени;
  • При пациенти, които имат пейсмейкър, метални устройства или метални импланти в кожата и тялото си.
Ако имате въпроси относно процедурата или искате да си запазите час за нея, не се колебайте да позвъните или да ни пишете!
гр. Добрич, бул. "25-ти Септември",
Търговски комплекс ет. 2 (до кафене Angel)
Телефон: 0898 44 64 62
E-mail: sg-cosmetology@abv.bg
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

© SG COSMETOLOGY 2019 All Rights Reserved
Made on
Tilda