Микропигментация на устни
Формата на устните определят изражението на лицето и използваните техники на микропигментацията играят важна роля в акцентирането или корекцията на тази зона. Така бледите устни без особен контур получават желания пигмент и форма, а тънките устни се превръщат в сочни и обемни. Цветът може да бъде тип червило - по-наситен и ярък или nude - натурален и естествен. Чрез тази процедурата се сдобивате с добре подчертани и сочни устни без да се създава допълнителен обем, както е при поставянето на филъри.

Микропигментацията е процедура, при която с помощта на машинка се имплантира повърхностно пигмент в кожата, който е напълно безопасен за нея, пречистен от никел, тежки метали и алкохол. Чрез много фина и тънка игличка се вкарва цвят между двата слоя на кожата – епидермис и дерма. Когато се правят устни, най-модерната техника за нанасяне на цвят е акварелната. Чрез нея напълно равномерно се оцветяват усните, безконтурно, което ги прави да изглеждат естествено.

Трайността на процедурата е 2-3 години.

Преди започване на процедурата се прави дълга консултация със специалиста, чрез която се определя цвета на устните и тяхната форма. Важно е клиентът да знае точно как иска да изглеждат устните и е добре да носи в себе си червило или гланц, който да покаже най-ясно какъв да е цветът. След процедурата следва възстановяване на зоната и отпадане до 50 % на интензивността на цвета. След 4-5 дни клиентът ще може да разбере точно как ще изглеждат устните в продължение на 2 години напред.
По време на процедурата се използва повърхностна упойка за максимално осигуряване на комфорт. Материалите и методите, които се използват в микропигментацията, са такива, че пигментите изчезват напълно с времето, което дава възможност на клиентите да се адаптират към постоянно променящите се житейски и модни предпочитания. В кабинета процедурата се извършва с оборудване за микропигментация GOLDENEYE – световен лидер в областта, благодарение на високите си нива на хигиена, безопасност и сигурност, както и високото ниво на обучение, което предлагат.
КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ?
Веднага след процедурата ще има подуване и зачервяване, което с правилна грижа се успокоява. Много е вероятно да се инфектира кожата, ако не се спазват препоръките на микропигментиста по време на оздравителния период. Също така при лоша поддържа на перманентния грим е възможно цвета да избледнее.
КАКВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ЧЕСТОТА И КОГА НАСТЪПВА ЕФЕКТЪТ?
Крайният резултат от процедурата ще се види след 4-5 дни след изпълнението на процедурата, когато устните са се възстановили и е отпаднал наситеният цвят. След месец и половина – два след първата процедура може да се направи ретуш, който е включен в първоначалната цена. Той се прави, ако цветът, който е останал, не е достатъчно наситен според предпочитанието на клиента. След 2 години е желателно да се направи консултация с вашия специалист за проверка на цвета и насрочване на нова процедура за неговото освежаване.
КОГА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРОЦЕДУРАТА?
  • При раздразнена и наранена кожа в зоната
  • При наличие на херпес вирусна инфекция, както и каквото и да е активно инфекциозно състояние
  • По време на бременност
  • Туморни образувания или провеждане на химиотерапия
  • При установяване на алергия към пигментите (изключително рядко срещано)
Ако имате въпроси относно процедурата или искате да си запазите час за нея, не се колебайте да позвъните или да ни пишете!
гр. Добрич, бул. "25-ти Септември",
Търговски комплекс ет. 2 (до кафене Angel)
Телефон: 0898 44 64 62
E-mail: sg-cosmetology@abv.bg
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

© SG COSMETOLOGY 2019 All Rights Reserved
Made on
Tilda