Микропигментация очна линия
Очите са най-нежната част от лицето ни и са изключително важни за въздействие ни върху околните. Чрез тях ние казваме много повече, отколкото предполагаме. За да е максимално въздействащ погледът на една жена, той трябва да е добре подчертан. Това може да се постигне чрез различни техники на микропигментацията, които играят важна роля в акцентирането или корекцията на тази зона. В зависимост от това дали сте свикнали да ходите с грим или без грим, очната линия може да е забележима или съвсем нежна, колкото да подчертае контура на клепача.

Микропигментацията е процедура, при която с помощта на машинка се имплантира повърхностно пигмент в кожата, който е напълно безопасен за нея, пречистен от никел, тежки метали и алкохол. Чрез много фина и тънка игличка се вкарва цвят между двата слоя на кожата – епидермис и дерма. Когато се прави очна линия, най-модерната техника за нанасяне на цвят е опушена очна линия. Чрез нея линията изглежда много пухкава и нежна, ненатрапчива и не изисква нанасяне на спирала на окото.

Трайността на процедурата е 1 година и половина.

Преди започване на процедурата се прави дълга консултация със специалиста, чрез която се определя формата на очната линия и ако има нужда от корекция, как тя може да се постигне. Прави се предварителен грим, който клиентът трябва да одобри, преди да се започне със същинската част на процедурата. Нанася се упойка крем и се изчаква двайсетина минути.

По време на процедурата се използва вторична повърхностна упойка за максимално осигуряване на комфорт. Материалите и методите, които се използват в микропигментацията, са такива, че пигментите изчезват напълно с времето, което дава възможност на клиентите да се адаптират към постоянно променящите се житейски и модни предпочитания. В кабинета процедурата се извършва с оборудване за микропигментация GOLDENEYE – световен лидер в областта, благодарение на високите си нива на хигиена, безопасност и сигурност, както и високото ниво на обучение, което предлагат.

КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ?
Веднага след процедурата ще има подуване и зачервяване, което с правилна грижа се успокоява. Много е вероятно да се инфектира кожата, ако не се спазват препоръките на микропигментиста по време на оздравителния период. Също така при лоша поддържа на перманентния грим е възможно цвета да избледнее.
КАКВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ЧЕСТОТА И КОГА НАСТЪПВА ЕФЕКТЪТ?
След месец и половина – два след първата процедура се прави ретуш, който е включен в първоначалната цена. След 1-2 години е желателно да се направи консултация с вашия специалист за проверка на цвета и насрочване на нова процедура за неговото освежаване.
КОГА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРОЦЕДУРАТА?
  • При раздразнена и наранена кожа в зоната
  • При наличие на изкуствени мигли
  • При наличие на активно инфекциозно състояние
  • По време на бременност
  • Туморни образувания или провеждане на химиотерапия
  • При установяване на алергия към пигментите (изключително рядко срещано)
Ако имате въпроси относно процедурата или искате да си запазите час за нея, не се колебайте да позвъните или да ни пишете!
гр. Добрич, бул. "25-ти Септември",
Търговски комплекс ет. 2 (до кафене Angel)
Телефон: 0898 44 64 62
E-mail: sg-cosmetology@abv.bg
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

© SG COSMETOLOGY 2019 All Rights Reserved
Made on
Tilda