МЕЗОТЕРАПИЯ
Инвазивна процедура, която представлява инжектиране на активни съставки в дермата с помощта на мезопистолет Pistor с цел подобряване нейното качество и функции.

Мезотерапията решава много естетични проблеми като:
* отпусната кожа
* фини линии и бръчици
* нарушена пигментация
* загуба на блясък и свежест
* дехидратирана кожа
* акне и повишени нива на себум
* белези и стрии

Мезотерапията е мощно оръжие срещу стареенето на кожата. С годините кръвообращението се влошава, намалява се способността за изхвърляне на токсините и в резултат на това кожата се отпуска и се появяват бръчки.
При мезотерапията с микроубождания в дермата се ижектират витамини, минерали (силиций), пептиди, хиалуронова киселина и други полезни вещества, които хидратират, подхранват и възстановяват кожата. Засилва се образуването на еластин и колаген.

Благодарение на специален мезопистолет процедурата е безболезнена и бърза.(10-20 мин). Не се налага използване на обезболяващ крем.

Продуктите, с които се извършва процедурата:
*FILORGA - NCTF 135/ NCTF 135 HA
*MCCM - единични активни компоненти

*Повече от 30 години лабораториите на Filorga предлагат специализирани решения за противостарееща грижа. Днес Filorga е лидер на пазара, предоставящ решения в борбата със стареенето на кожата. Продуктът за мезотерапия е международно признат за ЗЛАТЕН СТАНДАРТ в естетичната медицина. Със своя състав от 59 активни съставки с биологичен произход се активира изцяло клетъчния метаболизъм.
Стимулира клетъчното обновяване : + 147 % нови фибробласти
Увеличава плътността на кожата: + 256 % повече колаген
Увеличава кожната еластичност: + 366 % повече еластин
Повишава клетъчната защита: + 90 % по-висока защита от свободните радикали.

* MCCM е марка медицинска козметика, която предлага стерилни ампули с активни съставки, които са естествено срещани в нашата кожа. Разполага с голям брой монокомпоненти (отделни съставки), които са подходящи да се комбинират помежду си, за да се създаде индивидуален коктейл, според нуждите на кожата. Друг метод, който се използва при работа с тези продукти е подбирането на различна съставка при всяко посещение в хода на препоръчителния курс. Така се постига третиране на различните фактори, които обуславят проблема на кожата.
КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ?
Възможно е да се появят леки следи от убожданията в някои зони, които изчезват до един-два часа. Поради прецизността на използвания мезопистолет, много рядко, дори при чувствителна кожа, се наблюдават хематоми (посиняване на местата на убождане). Случаите на алергична реакция при свръхчувствителност към някои от продуктите също са изключително редки.
КАКВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ЧЕСТОТА И КОГА НАСТЪПВА ЕФЕКТЪТ?
Продължителността на курса е съобразена с индивидуалните особености на всеки пациент, с вида на третирания проблем и с неговата тежест. Броят на терапиите може да варира от 3 до 6-8 през интервал от 1 до 3 седмици. Честотата зависи и от вида на въвежданите продукти.
Пълният ефек от процедурата обикновено се появява около месец след извършването й. В зависимост от използвания продукт е възможно да се наблюдава ефект и непосредствено след процедурата.
КОГА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРОЦЕДУРАТА?
  • При наличие на херпес вирусна инфекция, както и каквото и да е активно инфекциозно състояние;
  • По време на бременност.
  • Ако имате алергия, към някоя активна съставка трябва да уведомите медицинския козметик, за да може да подбере подходящия за вас продукт.
Ако имате въпроси относно процедурата или искате да си запазите час за нея, не се колебайте да позвъните или да ни пишете!
гр. Добрич, бул. "25-ти Септември",
Търговски комплекс ет. 2 (до кафене Angel)
Телефон: 0898 44 64 62
E-mail: sg-cosmetology@abv.bg
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

© SG COSMETOLOGY 2019 All Rights Reserved
Made on
Tilda