КОНСУЛТАЦИЯ
Клиентът не винаги може да определи сам коя процедура или козметика за домашна грижа са подходящи за него и неговата кожа. Обикновено преценяваме състоянието на кожата си само по признаците, които виждаме в огледалото – опъване, омазняване, отпускане и др. В търсене на решение разчитаме на това, което ще ни препоръча консултантът в магазина за козметика или избираме процедури, за които сме чели в някое списание. Дали обаче те са най-подходящите за нас? Според различни проучвания между 60 и 75 процента от хората не знаят какъв тип е кожата им и избират козметика, терапии и процедури, често неподходящи както за типа й, така и за текущото й състояние.

Ако не се направи консултация с медицински специалист, често се провокира появата на множество кожни проблеми. За пример може да се даде така нареченото "козметично акне", което се получава вследствие на използване на продукти, които съдържат съставки, образуващи комедони.
Ние отдаваме голямо внимание на предварителната консултация при първото посещение на клиента. Изготвяме му досие, в което се записват:

- състоянието и типа на неговата кожа
- козметиката, която е използвана досега
- процедурите, които са правени досега
- придружаващи заболявания
- изготвен терапевтичен план за предстоящите процедури при нас
- препоръчаните продукти за домашна грижа и съвети за използването им
- проследяване хода на изпълнение на препоръките

Това гарантира качествена работа, добри резултати и индивидуално отношение към клиента. Важно е консултацията да се извършва от високо квалифициран специалист по медицинска козметика или дерматолог и да не се доверявате на съветите в интернет, писани от блогъри и некомпетентни лица, без нужното образование.
Ако имате въпроси относно процедурата или искате да си запазите час за нея, не се колебайте да позвъните или да ни пишете!
гр. Добрич, бул. "25-ти Септември",
Търговски комплекс ет. 2 (до кафене Angel)
Телефон: 0898 44 64 62
E-mail: sg-cosmetology@abv.bg
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

© SG COSMETOLOGY 2019 All Rights Reserved
Made on
Tilda